KOCAELİ / ÇAYIROVA - Alparslan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını içine alan hafta boyunca “Minik Eller. Büyük Hayaller” etkinlikleri kapsamında geleneksel sanatlar,  kültürel ve sanatsal etkinlik faaliyetleri gerçekleştirildi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümü  programı çerçevesinde okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımı ile çeşitli etkinlikler düzenlendi

Mrt

İstiklâl Marşı'nın Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Günü kapsamında okulumuzda millî ve manevi ruhu yansıtacak ve yaşatacak şekilde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz sergiledikleri faaliyetleri millî mücadelemizin amaç ve ruhuna uygun şekilde icra ederken izleyiciler etkinlikleri heyecanla, şevkle ve gururla izlediler.

Ock

Enerji Verimliliği Haftasında öğrencilerimizde enerji verimliliği kültürü oluşturulması, verimlilik ve çevre konularında farkındalığın artırılarak tüketim alışkanlıklarının pozitif yönde değiştirilmesi amacıyla hafta boyunca çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmiştir..

ATAMIZI VEFATININ 85. YILINDA SAYGIYLA ANIYORUZ.

RUHUN ŞAD OLSUN

Ekm

Cumhuriyet Bayramımız 100. yıl olması münasebeti ile daha bir coşku, heyecan ve katılımla kutlandı. Bayram programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda “13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin “Afete Hazırlık” konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla deprem tatbikatı düzenlendi. Tatbikat öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin ve yardımcı personelimizin tamamının katılımıyla gerçekleştirildi. Tatbikat amacına uygun şekilde planlanan süre içerisinde başarılı bir şekilde tamamlandı.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI VELİ TOPLANTISI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TOPLANTIYA YOĞUN KATILIM SAĞLAYAN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Eyl

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA TÜM HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYARAK BAŞLADI. YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜM PAYDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Haz

Çayırova ilçe genelinde okullar arasında her yıl düzenlenen geleneksel Çocuk Oyunları İlçe Şampiyonasında; 1 sınıflar “Fasulye Torbası” yarışmasında, 2. ve 3. Sınıflar “Salon Parkuru” yarışmasında, 4. Sınıflar “Halat Çekme” yarışmasında toplamda 4 birincilik, 4 ikincilik, 3 üçüncülük ve 1 dördüncülük elde ederek toplanda 12 kupayı okulumuza kazandırmışlardır. Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.